En lun og styrkende suppe laget på Urkraft, blomkål, pastinakk og sellerirot.
Hei høst! Det er tid for nærende, varmende og styrkende supper!
Her er en oppskrift på en av mine favorittsupper laget på høstens grønnsaker og selvfølgelig Urkraft.

INGREDISENSER
2 stk blomkål
4 stk pastinakk
0.5 stk sellerirot
2 stk gul løk
1 fedd hvitløk
2 ss Superfett kylling eller smør
10 toppede ts Urkraft kylling naturell
2 liter vann
2 klyper kvernet pepper
1 ts malt muskatnøtt
1 dl fløte
Salt etter smak
SLIK GJØR DU DET
Skjær opp alle grønnsakene i ca. like store biter (i og med at alt skal kjøres med en stavmikser er det ikke nødvendig og finhakke grønnsakene). Fres grønnsakene med litt Superfett kylling eller smør i en stor gryte.
Tilsett Urkraft kylling naturell og ca 2 liter vann (slik at det såvidt dekker alle grønnsakene) eventuelt supplere med mer Urkraft + vann.
La det trekke/koke til grønnsakene er møre.
Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt masse. Eventuelt kan du kjøre alt i en blender.
Smak til med mer smør, krydder og fløte.
Server med valgfritt tilbehør/topping eller nytes som den er.
FORSLAG TIL TOPPING
Sprøstekt bacon
Stekt sopp
Olivenolje, trøffelolje, hvitløksolje eller annen smaksatt olje
Fersk timian