Nam nam! Her har en av våre kunder virkelig slått på stortromma og laget et helt vidunderlig festmåltid!

Ingredienser
Gulrøtter
Aroma sjampinjong
Cherrytomater
Hermetiske hakkede tomater
Gourmetløk
Hvitløk
Chilli
Paprika
Morene eller perle poteter
Bibringe/høyrygg av okse eller vilt
Kyllingkraft av Urkraft
Oksekraft av urkraft eller viltkraft
Timian
Olivenolje
Smør
Rødvin
I ovn på ca 160grader i 2,5-3t
Fremgangsmåte
1. Start med og varm olje og smør i gryta, ha oppi skivet hvitløk
og chilli som du freser raskt til den blir lett gylne. Hell oppi
hakkede tomater som du varmer opp og lar putre med litt
sukker i noen minutter.
2. Bland sammen 2 liter kraft av kylling og okse, han oppi gryta.
3. Brun kjøttet i en stekepanne med litt olje før du har dette oppi
gryta sammen med restene av grønnsakene. Her bruker jeg og
ha oppi hele sopp, hele poteter, hel gourmet løk, hakkede
gulrøtter og paprika.
4. Hell ca 0,5-1 l flaske rødvin (gjerne en kraftig fransk rødvin)
5. Bland sammen og hakk timian over før du setter på lokket og
setter gryta i ovnene. Smak til underveis med litt salg og
pepper.
Serveres gjerne med godt landbrød eller focaccia med pisket smør.
Oppskrift av Arno Alexander Panzer